Kabel/Grondwerk


B&B Cable & Industrial Support BV is een bedrijf dat reeds sinds 1992 (onder de naam BSNS) gespecialiseerd is in het administratief- en engineringstechisch coördineren, calculeren, alsmede adviseren bij kleine, grote kabelwerken in fabrieken en utiliteitsbouw voor zowel boven- en ondergrondse kabelwerken.
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van eigen op maat ontwikkelde software, waarmee wij de kabelfirma’s en E-Firma’s begeleiden bij het intrekken/afwerken van kabels bij grote projecten.
Hierdoor zijn wij in staat om o.a.de progress nauwkeurig te monitoren, kabelvoorraad te beheren, kosten te bewaken,baan/kabelloop digitaal archiveren en rapporten te genereren voor verschillende doeleinden.

 

Sinds 2004 hebben we onze werkzaamheden verbreed.
Onze vak discipline is het aanleggen en aanbrengen van bekabelingsystemen op het gebied van industrie en utiliteitsbouw in zowel nieuwbouw als bestaand.

Door het combineren van de engineering - en de uitvoertechnische werkzaamheden zijn wij nu in staat elk project vanuit alle facetten te benaderen en kunnen we u hierin een compleet dienstenpakket aanbieden op maat.
Wij staan dan ook garant voor een gedegen en complete projectplanning, een heldere begroting en concrete afspraken waarmee wij het aanleggen van de kabelinfrastructuur voor aannemer en opdrachtgever vergemakkelijken.

 

Voor referenties verwijzen wij naar projecten

 

Binnen ons bedrijf gaat de uitvoering en veiligheid hand in hand. In het kader hiervan zijn wij ook binnen onze organisatie VCA*-gecertificeerd.
Om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van wetgeving, veiligheid, sociale en juridische aspecten zijn wij aangesloten bij de branche organisatie